Är en plastram attraktiv?

 

Mer och mer hör man runt omkring sig att folk väljer en plastram. Men är detta faktiskt mer attraktivt? Ser inte ramen du redan har i den fortfarande bra ut?

ramar
Att underhålla en vanlig fönsterkarm
Ofta inser folk inte att en vanlig fönsterbåge behöver underhållas årligen. Ger ett nytt färgskikt, men även träröta som kan uppstå. Med en plastram behöver du inte oroa dig för detta. Dessutom passar denna form av ram perfekt in i ett hem eller en kommersiell fastighet.

Baserat på anpassning
Vad folk inte inser är att det också går att realisera en plastram helt utifrån kundanpassning. Du bestämmer vilket glas, profil och typ. Sedan kommer företaget du väljer att få arbeta med att implementera designen. Du kan också välja mellan olika färger.

Färgen kommer att appliceras med hjälp av en foliemaskin. Det fina med detta är att du till och med kan välja färg på ramen. Detta passar många hus mycket bättre eftersom varje hus har olika färger. Du har upp till 300 olika färger att välja mellan. Så det finns alltid en färg som passar dig!